Dank je wel  Evenstars Lingerie!

Dank je wel Evenstars Lingerie!

Ik ken Arwen sinds zij haar winkel Evenstars Lingerie heeft geopend op de Pampuslaan. Ik liep op een dag gewoon spontaan naar binnen om kennis te maken en dat was meteen heel gezellig. Sindsdien drinken we en af en toe koffie samen. We kletsen dan even bij over elkaars werk en hoe het gaat met het ondernemerschap op IJburg.

De laatste keer dat ik bij Arwen was vertelde ik dat ik iets extra’s voor mijn cliënten wilde doen.

Ik ben namelijk heel blij en dankbaar dat ik dit werk mag doen en dat mensen vertrouwen hebben in mijn manier van werken. Cliënten staan bij mij op nummer 1, ik ben 24/7 bereikbaar voor ze met raad en daad als het nodig is. Maar ik vind het toch leuk om eens iets extra’s te doen, iets onverwachts. Gewoon een verwennerijtje zomaar, of ter motivatie.

Een paar dagen later belde Arwen mij op dat ze iets leuks voor me had.

Toen ik aankwam in de winkel had ze mooi verpakte kadootjes gemaakt om aan mijn cliënten te geven.

Nou! Dat is toch te gek! Dat je op deze manier iets leuks kunt doen voor elkaar. 

Dank je wel Arwen voor het meedenken en het verrassen!

Wil jij afvallen, aankomen of je energielevel verbeteren op een gezonde manier? Zie je even door de bomen het bos niet waar je moet beginnen? Maak gewoon een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via het contactformulier op deze website

0 reacties 0

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.