PROUD-TODAY-BLOG-afvallen-met-een-Proud-Today-voedingscoach-in-Amsterdam-IJburg-of-online

De knop om met de Proud Today detox.

Naast gewichtsconsulente ben ik ook orthomoleculair detoxcoach. Twee keer per jaar doe ik mijn eigen Proud Today detox. Ik doe dat in de eerste week van januari en aan het eind van de zomervakantie. De detox helpt me de knop weer om te zetten na een periode waarin ik wat minder op mijn eetpatroon heb gelet en minder heb gesport.

Bij detox denk je er misschien aan dat je een week lang op sapjes moet leven en jezelf moet uithongeren. De Proud Today detox is een milde detox waarbij je gewoon 3 voedzame maaltijden per dag mag eten. Hierdoor heb je geen honger. Het is goed te combineren met een gezin en je kunt ook gewoon werken en sporten. Het grootste voordeel van de detox vind ik dat het enorm helpt om de knop weer om te zetten. Daarnaast krijg je er ook lekker veel energie van. Even een weekje helemaal geen suiker en alcohol geeft je lijf zoveel rust.

Ik kreeg afgelopen zaterdag een appje van een cliënt die me vroeg hoe het toch kon dat ze zoveel energie heeft tijdens haar detox week. Het antwoord is simpel. Je lichaam ontdoet zich van afvalstoffen en je voert geen nieuwe belastende stoffen toe aan je lichaam. Het lichaam hoeft daardoor niet extra energie te verbruiken om deze ballaststoffen te verwerken en af te voeren.

Je valt ook af door de detox en dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar daar is de detox in eerste instantie niet voor bedoeld. Wanneer je na de detox weer gewoon alles gaat eten en drinken waar je zin in hebt zitten de kilo’s er ook zo weer aan. Maar als je besluit om na de detox beter te gaan eten en meer te gaan bewegen geeft dat gewichtsverlies uit de detox week je wel een mooie voorsprong.

Wil jij afvallen, aankomen of je energielevel verbeteren op een gezonde manier? Zie je even door de bomen het bos niet waar je moet beginnen? Maak gewoon een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via het contactformulier op deze website

0 reacties 0

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.