PROUD-TODAY-BLOG-afvallen-met-een-Proud-Today-voedingscoach-in-Amsterdam-IJburg-of-online

Doe mee met de Proud Today nieuwjaarsactie!

Is je plan voor 2019 om fitter en gezonder te worden zonder overgewicht? Doe mee met de Proud Today nieuwjaarsactie!

Wie in de maand december 2018 of januari 2019 een intake boekt en een traject afneemt, krijgt van Proud Today 2 weken GRATIS. Daarnaast betaalt de verzekering in veel gevallen ook mee aan het traject.

We starten daarbij direct met een gezond voedingsplan op maat, afgestemd op jouw persoonlijke smaak en je levensstijl. Het voedingsplan is zo opgesteld dat je op een verantwoorde manier gewicht verliest waarbij je toch lekker eet en geen honger hebt. Tijdens je traject ontvang je iedere week lekkere en eenvoudig te bereiden recepten, en het gezin kan gewoon mee eten. Hierbij kunnen we ook samen een beweegplan maken dat bij je past.

Kortom: we gaan een mooie frisse start maken voor het nieuwe jaar.

Boek nu een gratis en vrijblijvende intake en begin het jaar 2019 echt goed! Maak niet alleen afspraken met jezelf, maar ook met mij.

Ik wil ook nog een paar tips meegeven voor de feestdagen:

  • Sommige gedachtes zijn zo universeel ingesleten dat we ze massaal voor waarheid aannemen, zoals een glaasje alcohol voor de ontspanning, chocolade voor troost en de feestdagen om massaal teveel te eten en drinken.
  • Ga eens bij jezelf na hoe jij daar echt over denkt. Maak een plan voor de feestdagen. Je hoeft niet alles op te eten wat je voorgeschoteld krijgt. Eet alleen dat wat je echt lekker vindt en ook van goede kwaliteit is.
  • Je lichaam is geen vuilnisbak.
  • Maak een realistisch plan om toch wat aan beweging te doen tijdens de feestdagen. Sta zo nodig een uurtje eerder op en ga een flink stuk wandelen of hardlopen. Je zult je daar ook fitter door voelen en beter bestand zijn tegen allerlei zoete lekkernijen die gedurende de dag voorbijkomen. Zorg ervoor dat je genoeg water drinkt tussen de glazen alcohol door. Daarmee doe je je lever een groot plezier en drink je misschien ook minder. Eet met aandacht. Wat er niet onnodig extra aankomt, hoeft er ook niet af.
  • Bedenk dat de feestdagen vooral om het samenzijn met je familie en vrienden gaat.

Wil jij afvallen, aankomen of je energielevel verbeteren op een gezonde manier? Zie je even door de bomen het bos niet waar je moet beginnen? Maak gewoon een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via het contactformulier op deze website

0 reacties 0

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.