Een van onze programma's volgen en het vergoed krijgen door jouw verzekeraar, ook voor bedrijven.

Een van onze programma's volgen en het vergoed krijgen door jouw verzekeraar, ook voor bedrijven.

Veel mensen weten helemaal niet dat de programma’s van Proud Today geheel of gedeeltelijk worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Toch zonde om dat geld te laten liggen. Wil jij volgend jaar iets aan je gewicht en je energielevel doen?

Als je nu een pakket koopt en vast start, dan loopt dat gewoon door in 2021.

Als je wilt weten wat jouw vergoeding is voor 2020 kun je me bellen

Een belletje naar ons gaat sneller dan naar je verzekering. We kunnen dan ook kijken of je het best een 'face to face' programma kunt nemen of een voordeliger onlineprogramma.

Daarnaast kun je altijd een afspraak maken voor het gratis en vrijblijvend intakegesprek. Zo kunnen we even kennismaken en kun je kijken of het programma van Proud Today echt iets voor je is.

Om een afspraak te maken voor de intake vul je het contactformulier op de website in en dan neem ik contact met je op.

Ook bedrijven kunnen een vergoeding krijgen want veel  bedrijven hebben een collectieve verzekering. Vanuit deze verzekering worden de programma’s van Proud Today gedeeltelijk of volledig vergoed.

Juist nu mensen gedwongen thuiswerken is er bij veel mensen behoefte aan ondersteuning om het eet en beweegpatroon weer op de rit te krijgen.

Elk mens is anders en iedereen heeft zijn eigen valkuilen te ontdekken en te overwinnen. Daarom werkt het 12 weken programma van Proud Today zo goed.

12 weken lang ga ik samen met de medewerker aan de slag. De medewerker krijgt een eetplan dat volledig aansluit op zijn of haar persoonlijk leven. Daarnaast is er veel persoonlijk contact om regelmatig met de medewerker te bespreken hoe het gaat en waar de valkuilen zitten.

We bespreken waar de medewerker steeds tegenaan loopt en zoeken samen naar een oplossing.

Heb ik je interesse gewekt en zoek je een passend pakket voor je medewerkers?

Stuur dan een bericht of bel ons en ik neem contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

Wil jij afvallen, aankomen of je energielevel verbeteren op een gezonde manier? Zie je even door de bomen het bos niet waar je moet beginnen? Maak gewoon een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via het contactformulier op deze website

0 reacties 0

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.