PROUD-TODAY-BLOG-afvallen-met-een-Proud-Today-voedingscoach-in-Amsterdam-IJburg-of-online

Gratis afvallen want jouw verzekering betaalt!

Wil je gratis afvallen voor de feestdagen of in januari 2019?

Een pakket van 3 maanden en de verzekering betaalt!

Omdat Proud Today is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten (www.bgn.nl) betaalt de verzekering in veel gevallen mee aan de trajecten van de cliënt vanuit het aanvullend pakket. De vergoeding kan soms enorm oplopen.

Ik heb mensen in de praktijk gehad die een traject van 12 weken bij mij hebben gevolgd waarbij ze zelf uiteindelijk nog maar 5 euro bij hoefde te betalen.

Ook wanneer je adviezen wilt hoe je je eetpatroon kunt verbeteren is het raadzaam om je aanvullende verzekering eens te checken. Op de Proud Today website kun je per verzekeringsmaatschappij meer informatie vinden over de vergoedingen die ze bieden.

Ben je iemand die om de zoveel weken of maanden weer even wat overtollige kilo’s afvalt met dure shakes of pillen? Dit zijn diëten en deze leiden altijd tot jojo gedrag met als gevolg dat je uiteindelijk alleen maar zwaarder wordt en het overgewicht er niet meer afkrijgt. Waarschijnlijk had je voor veel minder geld professioneel advies en begeleiding kunnen krijgen zodat je op een gezond gewicht komt en blijft, zonder dat je een dieet hoeft te volgen. Bij Proud Today eet je dan waarschijnlijk ook nog lekkerder en hoef je niet alles te laten staan.

Nog even werken aan dat randje om je middel

Het is toch zonde als je met de feestdagen in dat ene jurkje of slim fit overhemd wil stralen en het zit toch echt veel te strak om je buik? Als je nou alleen even je aanvullende verzekering had gecheckt had je misschien wel bijna gratis wat aan dat randje kunnen doen. De intake is gratis en vrijblijvend. Hierdoor heb je de mogelijkheid om te beoordelen of de Proud Today methode iets voor jou is. Maak direct een afspraak voor een gratis intake.

Het voornemen om te gaan afvallen in januari 2019?

Heb je het voornemen om volgend jaar nou eens echt serieus wat aan je gezondheid en/of overgewicht te doen. Het zou dan verstandig zijn om voor een paar euro per maand je aanvullende verzekering daarop aan te passen.


Bel of mail ons vandaag nog want we kijken graag even met je mee

Heb je net even dat steuntje in de rug nodig om met de feestdagen die paar extra kilootjes kwijt te zijn? Of wil je in januari een mooie start maken om weer lekker in je vel te zitten?

Bel of mail ons vandaag nog en we kijken graag even met je mee hoeveel je vergoed krijgt vanuit jouw aanvullend pakket of welk aanvullend pakket gunstig voor jou kan zijn voor volgend jaar.

Als je niet in de buurt van Amsterdam woon of geen zin hebt om om de week op consult te komen kun je kiezen voor online begeleiding. Ook daarvoor geldt de vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

Wil jij afvallen, aankomen of je energielevel verbeteren op een gezonde manier? Zie je even door de bomen het bos niet waar je moet beginnen? Maak gewoon een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via het contactformulier op deze website

0 reacties 0

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.