PROUD-TODAY-BLOG-afvallen-met-een-Proud-Today-voedingscoach-in-Amsterdam-IJburg-of-online

Je kunt nog meedoen aan de Proud Today nieuwjaarsactie!

Toen ik eergisteren een foto ging maken om bij het bericht over de Proud Today nieuwjaarsactie te plaatsen had ik daar een mooie shiny nieuwjaarskaart voor uitgezocht.

Maar toen ik vanochtend de kerstboom aan de weg had gelegd om op te laten halen door de vuilinzameling vond ik dat eigenlijk een veel passender beeld bij het bericht.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik wel een beetje treurig werd van het aangezicht van die mooie, maar nu kale, boom die daar zo ligt op de koude stoep aan de rand van de weg.  Hij had namelijk 2 volle weken pontificaal midden in onze woonkamer gestraald. De top kwam tot aan het plafond, hij zat vol met lichtjes en prachtige en leuke ornamenten.

Zoveel emoties op de vroege ochtend. Aan de ene kant een beetje treurig door de aanblik van de kale boom op de koude straat. Aan de andere kant terugdenken aan de mooie boom in ons huis en dan weer  blij worden. Dat zegt veel meer over het leven dan een random shiny nieuwjaarskaart.

We zijn niet altijd shiny. We hebben allemaal onze issues en moeten allemaal onze weg vinden in dit leven.

Als je graag fitter, gezonder en slanker wilt worden in 2019 kan ik je daarbij helpen. We starten met een gezond voedingsplan op maat, afgestemd op jouw persoonlijke smaak en je levensstijl. Het voedingsplan is zo opgesteld dat je op een verantwoorde manier gewicht verliest waarbij je toch lekker eet en geen honger hebt. Tijdens je traject ontvang je iedere week lekker en eenvoudig te bereiden recepten. Het gezin kan gewoon mee eten. Daarnaast kunnen we ook een mooi passend beweegplan voor je maken.

Wil jij afvallen, aankomen of je energielevel verbeteren op een gezonde manier? Zie je even door de bomen het bos niet waar je moet beginnen? Maak gewoon een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via het contactformulier op deze website

0 reacties 0

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.