Tijd over door het coronavirus? Gebruik het in je voordeel!

Tijd over door het coronavirus? Gebruik het in je voordeel!

Moet jij verplicht thuis werken door het coronavirus? Kun je niet naar de sportschool omdat deze de deuren heeft moeten sluiten?

Via deze link naar mijn website: https://www.proudtoday.com/pages/bewegen-met-proud-today-voor-afvallen-en-meer-energie kom je op de pagina ‘bewegen’. Op deze pagina staan allerlei oefeningen die je makkelijk thuis kunt uitvoeren.

Je kunt hier ook verschillende hardloopschema’s vinden: van beginners tot licht gevorderd.

Is het je droom om lekker elke ochtend te starten met een frisse hardloopsessie maar kom je er nooit aan toe? Dan is nu je kans!

Nu de scholen en de sportclubjes hun deuren hebben moeten sluiten zie ik ook een mooie uitdaging om je kids te betrekken in je thuissport activiteiten!

Wat je ook kunt doen om toch in beweging te blijven, is dagelijks een wandeling inplannen van 10:000 stappen.

Zo’n dagelijkse wandeling werkt enorm goed voor je vetverbranding.

De tijd die je nu overhebt omdat je niet van kantoor heen en weer hoeft te reizen kun je daar prima voor gebruiken.

Ook als je al een tijdje iets aan je eetgewoontes wilt verbeteren is dit nu DE tijd om aan de slag te gaan.

Sportverenigingen, restaurants en cafés sluiten allemaal hun deuren de komende weken.

Daardoor houd je ook in het weekend ineens een heleboel tijd over.

Gebruik deze extra tijd dan om eens een serieus actieplan voor jezelf te maken.

Wat dacht je ervan om een keer met een vuilniszak langs je keukenkastjes en ijskast te gaan.

Geef alle rommel die niet goed voor je is een enkele reis vuilnisbak cadeau. Moet je er wel eerst zeker van zijn dat er genoeg gezonde producten in de schappen liggen om te vervangen natuurlijk.

Ga eens een uurtje eerder naar bed. Misschien is het een aantrekkelijk idee om nu tot laat in de avond te gaan Netflixen. Maar een uurtje eerder naar bed levert je veel meer energie op.

En plan maar in dat je s ’morgens begint met een flinke wandeling of een rondje hardlopen.

Leg je spullen klaar naast je bed. Tot aan je huissleutels aan toe. Er is niks zo frustrerend als wanneer je klaar staat om naar buiten te gaan en je je huissleutels niet kunt vinden. Ik spreek uit ervaring.

Hou je ervan om naar muziek te luisteren als je wandelt en heb je airpods? Zorg dat ze opgeladen zijn (frustratie numero 2)

Heb je al lang het plan om iets aan je overgewicht te doen. Wil je liever niet op intake langskomen de aankomende weken? Ik doe ook telefonisch de vrijblijvende en gratis intake. De eetplannen voor de eerste twee weken kan ik je gewoon via de mail toesturen. En met al die extra tijd die je overhebt, heb je alle tijd om je even helemaal te focussen op je eetplan. 

Voel je je goed en wil je wel langskomen voor een intake. Dat kan ook. Ik werk op afspraak, dus er is niet meer dan één cliënt tegelijk binnen. Tussendoor plan ik genoeg tijd in om alle contactpunten (deurklink, weegschaal) te reinigen. Ik werk volgens de richtlijnen van mijn beroepsvereniging. Dat houdt in dat ik geen hand schud, jij je handen laat wassen bij binnenkomst en wij gepaste afstand houden van elkaar.

Wil jij afvallen, aankomen of je energielevel verbeteren op een gezonde manier? Zie je even door de bomen het bos niet waar je moet beginnen? Maak gewoon een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via het contactformulier op deze website

0 reacties 0

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.