BOEK DIRECT EEN GRATIS INTAKE

Wil jij weer fit worden en lekker in je vel zitten? Proud Today en Sportfondsenbad Oost slaan de handen nogmaals ineen!

Wil jij weer fit worden en lekker in je vel zitten? Proud Today en Sportfondsenbad Oost slaan de handen nogmaals ineen!


Is het hard nodig dat jij wat aan je energielevel en overgewicht gaat doen?
Denk je daarbij direct dat je dan naar een sportschool moet of moet gaan hardlopen en spreekt dit je he-le-maal niet aan?
Misschien is zwemmen wel iets voor jou. 

Doe mee met het 12 weken programma “samen op weg naar een gezond en vitaal leven” dat tot stand gekomen is door het Sportfondsenbad Oost en mij.
Eerder dit jaar was dit programma al een groot succes en daarom hebben we besloten om nog een keer de handen inéén te slaan en vol enthousiasme het programma weer onder jullie aandacht te brengen en iedereen uit te nodigen om vooral lekker mee te doen.

Zeker als je wat meer overgewicht hebt is het heel fijn om oefeningen in het water te doen want in het water ben je lichter en de kans op blessures is nagenoeg uitgesloten. Lekker in je ééntje baantjes trekken of gezellig meedoen met een groepsles, het kan allemaal in het Sportfondsenbad Oost. Je kunt meedoen aan Aquajogging, Aquavitaal en ClubAquaBootcamp. 


Tijdens dit 12 weken programma ga je je voedingspatroon verbeteren onder persoonlijke begeleiding van mij en daarbij ga je twee keer per week een activiteit doen in het zwembad.
Door een voedingsprogramma te combineren met regelmatig bewegen zal je sneller afvallen en lekkerder in je vel zitten. 

Heb je interesse en wil je meer informatie ontvangen over het programma?
Vul dan het inschrijfformulier in.

Het Sportfondsenbad Oost en ik wensen je van harte welkom!

Wil jij afvallen, aankomen of je energielevel verbeteren op een gezonde manier? We helpen je hier graag bij. We hebben een aantal zeer effectieve programma's ontwikkeld. Vraag direct jouw GRATIS intake aan op deze website en start vandaag nog met een gezonder en leuk leven.

Comments 0

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published