What you see is what you get

What you see is what you get

 

Proud Today bied geen quick fix, wel een programma dat zich door de jaren heen heeft bewezen.

Gisteren ving ik in de metro een gesprek op tussen twee vrouwen.   

De één was alweer een week gezond aan het eten, dronk geen druppel alcohol en viel desondanks weer geen gram af. Da ander had dit ook al vaker meegemaakt. Het was om gek van te worden. Waar doe je het dan voor he, al die moeite. 

Zie het in mijn praktijk zo vaak. Vrouwen die niet direct afvallen als ze mijn programma volgen. Het heeft aanloop nodig omdat ze te veel van dieet naar dieet zijn overgestapt. Het lichaam heeft dan de tijd nodig om even wakker te worden. Opvallend is dat ze wel meteen aangeven dat hun lichaam anders aanvoelt, minder opgeblazen. Maar omdat de weegschaal nog geen vermindering in gewicht aangeeft denken ze toch dat er niets gebeurt.  Wonderlijk hoe die weegschaal toch zo leidend is. Na 2 tot 3 weken gaat de weegschaal vanzelf mee en gaat het gewicht geleidelijk naar beneden.

Getwijfeld aan mijn visie heb ik nooit. Wel een hele tijd best moeite gehad om mijn visie uit te spreiden op, bijvoorbeeld, het wereldwijde web. Want nergens zijn zoveel meningen over als over voeding.

Want de één weet het nog beter dan de ander. Ik heb echt, niet verzonnen, op een verjaardag een keer uit beleefdheid een hele theorie over afvallen aangehoord van een man  met een enorme bierbuik die het allemaal wel even wist te vertellen. Dit was niet goed voor je (brood) en daar stoppen ze allemaal troep in (bananen en eieren). Hij zette in nadat iemand anders aan mij vroeg wat ik deed voor de kost. Hij nam het gesprek over en ontpopte zich als een ware fitboy die zijn succesjes graag rondvertelde aan een ieder die worstelt met haar of zijn gewicht. Ik had geen puf de discussie aan te gaan met deze man, wat natuurlijk eigenlijk ergens best belachelijk is van mij. 

Na jaren ervaring durf ik nu echt wel hardop te zeggen dat mijn methode werkt. Met een paar simpele aanpassingen en wat structuur ben je er eigenlijk al. Ook leer je tegelijk hoe je je nieuwe gewicht vasthoud zonder moeite.

Huh geen moeite? Dat kan niet, lijnen is lijden.

Nou nee hoor. 

Mijn methode is niet sexy, niet hip. Wel makkelijk te volgen, onder andere door de meer dan honderd recepten die je kant en klaar van mij krijgt en de oeverloze persoonlijke aandacht.

Ben je het zat dat je steeds meer aankomt en je taille steeds minder zichtbaar is en je niet weet wat je aan je eetpatroon moet veranderen. Ga niet weer zelf aanmodderen met een of ander hallelujadieet waarbij de collega van je buurvrouw in 4 weken 15 kilo is afgevallen. 

Neem in plaats daarvan eens contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek Afvallen met een Proud Today afslank- en vitaliteits coach en pak het echt goed aan. 

 

 

 

 

Comments 0

Leave a comment

Comments must be approved before they are posted.