afvallen-met-een-Proud-Today-voedingscoach-in-Amsterdam-IJburg-of-online

 

Over mij

Ik ben Esther en ik ben al sinds 2014  afslank en vitaliteitscoach en heb daarnaast ook nog enkele andere werkzaamheden: 

  • Ik ben columnist voor SAAR magazine. 
  • Ik ben momenteel druk bezig online trainingen te ontwikkelen.  
  • Een eerste is, in samenwerking met SAAR in september 2021 live gegaan en al erg populair (150 in de eerste week).  
  • Ik schrijf wekelijks een leuke en leerzame blog. 

Maar mijn dagen vul ik vooral met het coachen van mensen die op een gezonde manier af willen vallen. Ik bied een laagdrempelig programma dat voor iedereen makkelijk te volgen en vol te houden is.  Voor corona begeleide ik mijn cliënten nog face to face maar tijdens corona ben ik volledig overgestapt naar online en ook de resultaten van mijn online cliënten zijn erg goed.  

Naast het bereiken van je voornaamste doel leer ik je ook hoe je gezondere keuzes kunt maken en ook oude gewoontes om te buigen naar betere gewoontes. Gewoon gezond leren eten met normale producten is het uitgangspunt. Je gezin kan meedoen, dus geen gedoe met apart koken. Je hebt genoeg energie over om erbij te bewegen (waarschijnlijk juist meer) Levensstijlverbetering is het doel. Het is dus absoluut geen dieet.  

Wil je weten wat het programma inhoudt? Vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ik vertel het je allemaal.

€ 290 voor 12 weken