PROUD-TODAY-BLOG-afvallen-met-een-Proud-Today-voedingscoach-in-Amsterdam-IJburg-of-online

Het is altijd het goede moment om te beginnen!

Hou nu op met: “ik zou wel willen, maar……”

Je wilt al een tijdje iets veranderen in je leven. Je weet dat wanneer je dat doet je je beter gaat voelen. Toch blijf je maar uitstellen en kom je nooit op het punt dat je het ook echt gaat doen.

Neem bijvoorbeeld even voor het gemak je gewicht. Je weet dat wanneer je op een gezonder gewicht bent je kleding beter zit en je meer energie hebt. Hierdoor zul je je in een positieve flow komen. Je bent blijer als je in de spiegel kijkt. Je gaat meer bewegen. Je leven wordt anders.

Uitstel leidt tot afstel

Toch elke keer als je denkt: nu ga ik het doen, staan er weer afspraken in je agenda waardoor je toch maar weer besluit na die ene verjaardag te beginnen. Na die verjaardag ga je echt beginnen, oh nee dat weekeind daarna heb je nog een festival. Ja dan kun je ook niet aan het water. Daarna dan maar starten. Zo blijf je maar uitstellen. Want na dat festival dient zich wel weer een nieuwe situatie aan.

Daarom moet je gewoon beginnen en niet het juiste moment afwachten, want die gaat echt nooit komen. Nu is het enige moment. Het is niet het perfecte moment, maar het enige moment.

Er gaat een wereld voor je open :)

Als je iets wilt veranderen in je leven zul je je daar ook mee moeten gaan leven.

Als je iets aan je gewicht wilt doen en je wilt voor de rest van je leven een gezond BMI hebben en je vitaal voelen zullen er nog altijd feestjes, verjaardagen, vakanties en weekeindjes weg zijn. Daar moet je mee leren omgaan. Ook slanke mensen hebben feestjes, uitjes en vakanties. En als je op een verjaardag wel dat lekkere taartje en die prosecco neemt, is je poging echt niet mislukt. In een gezond eetpatroon waarbij je een gezond gewicht hebt horen juist ook deze momenten erbij. Het gaat er alleen om waar jouw balans ligt. En daar ga je pas achter komen als je aan de slag gaat.

Wil jij afvallen, aankomen of je energielevel verbeteren op een gezonde manier? Zie je even door de bomen het bos niet waar je moet beginnen? Maak gewoon een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via het contactformulier op deze website

0 reacties 0

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.