Proud Today Lean & Green, je opkikkertje in de ochtend!

Proud Today Lean & Green, je opkikkertje in de ochtend!

Ik ging laatst langs bij een oud-cliënt om een pot Proud Today Lean & Green te brengen.
We kletsten nog even gezellig bij en ze vroeg ze me toen waarom ik nooit iets over de Proud Today Lean & Green op facebook zet. Zij is in haar eigen woorden een echte fan van het groene poedertje en ze gebruikt het ook nog nu, nadat ze allang geen programma meer bij me volgt. En zo heb ik eigenlijk nog wel een boel andere cliënten die het programma al lang niet meer volgen maar nog wel de Proud Today Lean & Green bij me bestellen.
En vaak niet eens alleen voor zichzelf, maar ook voor hun partner.
Het is dus eigenlijk een product op zich, zo had ik het zelf nog niet bekeken. De Proud Today Lean & Green is voor iedereen die net dat beetje extra voor zichzelf wil.
Tijd om de Proud Today Lean & Green dus even onder de aandacht te brengen.
Het is ook wel echt een lievelingetje. Ik gebruik ‘m zelf ook elke dag, evenals mijn man en zoon en als er al eens een periode van een paar dagen is dat we ‘m niet gebruik dan merken we alle drie toch het verschil.
De Proud Today Lean & Green zit boordevol gezonde stoffen maar ik zal er een paar toelichten:
  • Doordat de Proud Today Lean & Green voornamelijk uit tarwegras bestaat, wat pure vezels zijn, helpt het om afvalstoffen (o.a. ongezonde vetten) beter af te voeren.
  • Daarbij helpen deze vezels ook je bloedsuikerspiegel meer in balans te houden. Als je bloedsuikerspiegel meer in balans is heb je minder snel de neiging om tussen de maaltijden door te “snaaien”.
  • Proud Today Lean & Green bevat spirulina en spirulina is een natuurlijke energiebooster.
  • De Proud Today Lean & Green bevat ook lactospore-. Lactospore- is een maagzuurresistente bacterie, die leeft van onverteerde voedselresten in onze darmen. Wanneer er minder onverteerde voedselresten aan onze darmwanden ‘plakken’ is de opneembaarheid door onze darmen en het afgeven van voedingsstoffen aan ons bloed optimaler.
Een 300 gram pot Proud Today Lean & Green kost € 34,95 en daar doe je 30 dagen mee. Dat is uiteindelijk maar € 1,16 per dag. Wil je een pot kopen? Stuur me dan even een bericht op esther@proudtoday.com.
Wil jij afvallen, aankomen of je energielevel verbeteren op een gezonde manier? Zie je even door de bomen het bos niet waar je moet beginnen? Maak gewoon een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via het contactformulier op deze website

0 reacties 0

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.